dimecres, 30 d’octubre del 2013

Edició de so amb Audacity



Hola de nou!
El dimecres passat i avui mateix hem dedicat les classes de l'assignatura per fer el taller d'edició de so, en aquest cas també amb un programari lliure que es diu Audacity i que podeu descarrergar aquí.
És un programa amb la que pots fer diversitat de coses, des de llevar la lletra a una cançó fins fer muntatge com els que hem hagut de fer a classe sobre una cunya radiofònica.

Jo ho he fet amb la meva companya na Sandra, del blog http://mifuturoproyectoilestic.blogspot.com.es/, no deixeu de visitar-lo!
La nostra idea era fer Ràdio UIB, la ràdio de la Universitat, i com que havia de ser curt, ens vam decantar per donar informació sobre l'examen que tenim en dues setmanes, incloent petites frases i tocs d'humor. Us anim a que ho escolteu:

Ràdio UIB, la ràdio que esperaves! ;)


Per cert, quan he intentat pujar l'arxiu he vist que les eines bàsiques en pujar una entrada no em donaven l'opció de fer-ho, per tant cercant per internet he trobat aquesta web: http://zippyshare.com/
És molt fàcil, sense registrar-te, sols has de pujar el teu àudio i al final et dóna l'opció de copiar el codi embed, que has d'aferrar a l'apartat HTML quan estàs creant l'entrada!


4 comentaris:

  1. Ai ai ai, però QUÈÈÈÈ BONA!!!
    Enhorabona al·lotes, he arribat al climax del riure, quan comences a aplaudir com una foca.
    Me deman ser corresponsal! (Experiència com a corresponsal al quadern de bitàcola de webcomtic.blogspot.com)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sa setmana que ve te farem es càsting per ser corresponsal, s'experiència no ho és tot! jajaja ;)

      Elimina
  2. que divertit!
    enhorabona!

    el que s'ha de fer per ser mestres, eh?
    petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tant, lo que s'ha de fer... però almenys és divertit! :)

      Elimina