Presentació

El meu nom és Estela Coll Marquès. 
Tinc 21 anys, som de Ferreries (Menorca) i estic cursant 4t del Grau en Educació Infantil a la Universitat de les Illes Balears, concretament a la Seu Universitària d'Alaior.  

Aquest bloc és per l'assignatura Mitjans i recursos tecnològics en el procés ensenyament-aprenentatge a la primera infància, que forma part del quart curs de la carrera.
Estic segura que serà una assignatura ben interessant que ens donarà bones eines per introduir les tecnologiesa l'aula d'infantil.


Des de ben petita m'havia agradat la professió de mestra, però vaig començar a decidir-me i pensar en fer aquesta carrera sobre primer d'ESO. Va ser a tercer d'ESO quan el Col·legi on estudiava va organitzar unes jornades per estar durant uns quants capvespres del mes de març amb els infants de l'escola; a mi em va tocar estar amb els infants de P4, i a partir d'aquí vaig veure clar que volia dedicar-me a ser mestra.
Vaig accedir a la Universitat a través de la selectivitat. En la meva promoció sols vàrem ser dues les que vàrem accedir a primer a través de selectivitat, per això vaig estar molt contenta que el meu esforç valgués la pena i pogués estudiar el que volia aquí a Menorca.


He escollit com a títol del blog "En un sol clic", ja que les tecnologies ens permeten, en un sol clic, accedir a moltíssima informació i, per tant, a molts coneixements si sabem sel·lecionar-la i gestionar-la.


Bona feina!


Estela

 

2 comentaris:

  1. Què xuli és formar part de les dues que van poder entrar a partir de selectivitat. Tants esforós durant tants anys... I seguim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir, ben contentes que hem d'estar :)

      Elimina