dilluns, 7 d’octubre del 2013

CEIP Can Cantó

Hola de nou!

La classe d'avui dilluns m'ha resultat molt interessant i per això crec que es ben mereix una entrada.
En principi els dilluns fem classes teòriques tot i que avui ha estat més bé pràctica.

Dividits per grups hem investigat un projecte de centre que es du a terme al CEIP Can Cantó d'Eivissa basat en les TIC.
Aquesta escola ha introduit les noves tecnologies de ple, amb una aposta arriscada però amb molt de potencial, que permet una feina genial i molt motivadora pels infants de tots els cursos.

En concret a l'apartat Què fem amb les TIC? trobem totes les propostes.
Val la pena invertir una estona del nostre temps en investigar, perquè descobrirem moltes de les possibilitats que ens donen les TIC a l'aula, i que estan relacionades amb l'Educació 2.0 de la qual parlo en el primer post del blog.

No em posaré a desccriure les activitats, ja que les podeu veure a la web, però voldria aprofitar per fer una petita reflexió.

El primer que em queda clar és que hi ha molta feina feta darrera cada activitat, tant del mestre com dels nens. Exigeix una preparació i molt de treball a classe per obtenir els resultats que després nosaltres veiem.
Però d'una cosa no en tinc cap dubte; estic segura que els alumnes d'aquesta escola gaudeixen amb totes les activitats que fan, que els motiva, que per ells anar a l'escola resulta divertit, i, sobretot, que aprenen moltíssimes coses que els seran de gran utilitat a la societat on es desenvolupen.

Penso que un projecte com el de les TIC es fa de cada vegada més necessari, i que les escoles s'haurien d'animar a emprendre aquest tipus de projectes, sempre amb la implicació docent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada