dimecres, 15 de gener del 2014

Joc multimèdia i exposició

Per fi avui hem exposat el nostre joc multimèdia. Estava molt nerviosa ja que, tot i que el dia anterior havíem provat el joc a l'aula i amb la PDI, pensava que alguna cosa podria fallar... però no! Tot ha funcionat perfecte!

Penso que el que marcava la diferència del nostre joc era el fet que fos en anglès, ja que els temes, evidentment i tenint en compte que va dirigit a infantil, eren molt bàsics, i eren els següents:
- Numbers
- Colours
- Human body
- Animals
Cada temàtica tenia dos nivells de dificultat i, cada nivell, dues activitats possibles.

Es tracta d'un joc amb una estructura complexa, que hem anat canviant així com avançàvem, i finalment el mapa de navegació ha estat complicat de realitzar.

Pens que el fet de realaitzar un joc així amb Power Point ens ha permès descobrir moltes eines que desconeixíem, ja que sempre l'usàvem sols com a suport per presentacions, i de cap manera pensàvem que es podien fer coses com les que hem fet.
Així i tot, també cal comentar que el volum de feina ha estat molt gran, però que finalment els resultats han valgut la pena! M'han encantat tots els jocs: el de la vaqueta menorquineta, el del doctor fonen doscopi, el del laboratori de n'eureka i el del malakoff. A més, queda clar que tots els grups hem fet molta feina i ens hem esforçat.

Ara, esper que poguem compartir totes els jocs, ja que penso que tots els podríem aplicar el dia de demà a les aules d'infantil, per tal de demostrar tot el que es pot fer amb les TIC.

Amb aquesta entrada poso punt i final al blog de l'assignatura. Han estat pocs mesos però molt intensos, amb molta feina i amb molta dedicació, i jo personalment he après a veure les TIC d'una altra manera.
I és que, en un sol clic, et donen infinites possibilitats! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada